Tag : бела пустина

Магазин Магазин слајдер Технологија

Белата пустина: Не зафаќа ни еден процент од Сахара, но има пејзаж повеличенствен од пирамидите (ФОТО)

Слободен печат
Делот од египетската пустина Сахара кој се протега покрај либиската граница, поседува еден од највеличествените пејзажи поради кој за момент можете да заборавите дека пирамидите...