Категорија: Слободна ТВ

Вести Македонија Слободна ТВ

АНКЕТА: Што велат граѓаните за гласањето (ВИДЕО)

Слободен печат
„Слободен Печат“ спроведе анкета меѓу граѓаните за тоа како се одвива денешното гласање. Според нивните изјави, може да се заклучи дека засега се се одвива...