• ски центри

ВИДЕО| Јаневски: Треба вложувања за да не заостануваме зад регионалните зимски центри

Приходите од туризмот се зголемуваат и годинава се очекуваат околу 530 милиони евра, што е 20 до 25 проценти повеќе од минатата година. Сепак, како што вели директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) Љупчо Јаневски, развојот на туризмот не е соодветно следен со финансирањето на државата, како од централниот буџет, така …

ВИДЕО| Јаневски: Треба вложувања за да не заостануваме зад регионалните зимски центри Read More »