• општина ценбтар

По 7000 денари добија 62 семејства со новороденче во Центар

Градоначалникот на Општина Центар подели 62 решенија на семејства со новороденчиња за еднократна парична помош од 7.000 денари, која Општината ја доделува редовно, во рамки на проектот за првична помош и поддршка на родителите кои се жители на Центар и имаат принова во семејството. Покрај решенијата, Герасимовски на семејствата им подели и пригодни подароци од …

По 7000 денари добија 62 семејства со новороденче во Центар Read More »