• лаење

Што може да значи кога вашето куче постојано лае?

Промената на однесувањето на кучето, кое постојано лае бара многу труд, време, пракса, упорност и трпение. Првото правило е смирено и одлучно да му се обраќате на кучето кое се однесува вака, и никогаш да не го повишувате тонот. Ако вашето куче лае кога е само во домот, обидете се да го изморите со некаква …

Што може да значи кога вашето куче постојано лае? Read More »