Zabrçanec: Askush nuk ka tentuar ta vrasë Mickoskin, ai ka bërë vetëvrasje politike

Marjan Zabrcanec
Marjan Zabrcanec / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

“Natyrisht që askush nuk donte të vriste Mickon, por bëhet fjalë për dështimin e tij të ri serioz politik dhe vetëvrasjen e tij politike nga një pritë në përpjekje për të shkaktuar një incident ndëretnik, ka shkruar në Facebook koordinatori i qeverisë për Open Balkans dhe iniciativat rajonale. Marjan Zabrcanec.

“Dështim i ri për zjarrvënësit Micko dhe Dimçe. Ata bënë një përleshje mes tyre me njerëz nga partneri i tyre i koalicionit Aleanca. Për përkujtim, Micko shpalli koalicion opozitar mes VMRO-DPMNE-së dhe Aleancës. Vrasësi i dyshuar i sotëm i Mickos ishte vëllai i një zyrtari të Aleancës që kandidoi për fushatën e Danelës për Qytetin e Shkupit. “Dimçe dhe Micko janë fotografuar në të njëjtën tavolinë me Taravarin nga Sela në tentativën e dështuar për një shumicë të re në Kuvend”, ka shkruar Zabrçanec.

Video e ditës