• shtypi i lirë

VIDEO INTERVISTË | Pastori Filip: Vendimi im nuk ishte të bëhesha pastor, por ndjekës i Krishtit

“Shtypi i Lirë” në mbështetje të bashkësive fetare në Maqedoni. Nëse besoni në veten tuaj ose në Zotin, Allahun, Birin dhe Frymën e Shenjtë, ju udhëhiqeni nga Kurani, Bibla apo Shkrimet e Shenjta, në fund të fundit ju jeni ende një qenie njerëzore, e cila është pjesë e një komuniteti. Ortodoks, Musliman, Scientolog, Bektesh, Dervish, Ungjillor, Katolik apo Judaist. Të gjithë së bashku duhet të...

VIDEO INTERVISTË | Pastori Filip: Vendimi im nuk ishte të bëhesha pastor, por ndjekës i Krishtit Lexo më shumë »