Politika e privatësisë

Për ne

Adresa e faqes sonë të internetit është: https://www.slobodenpecat.mk, e cila menaxhohet nga SLOBODEN PECHAT SH.PK Shkup, Rr. Kalaja 13 Nëntor Nr 12 GTC / lokale 12-DE.235 Shkup - Qendër Numri tatimor MK4057013522738 EMBS 6895760,

Komente

Të gjithë vizitorët e faqes së mësipërme lejohen të komentojnë, në pjesën e sajtit ku është aktivizuar. Kur vizitorët lënë komente në këtë sajt, ne mbledhim të dhënat e shfaqura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe një sërë agjentësh të përdoruesve të shfletuesit për të na ndihmuar të zbulojmë mesazhet e padëshiruara ose përmbajtjen.

Fjala e anonimizuar e krijuar për adresën tuaj të emailit (e quajtur gjithashtu hash) mund të dërgohet në Gravatar për të parë nëse po përdorni atë shërbim. Politika e privatësisë së Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pasi komenti juaj të miratohet, fotografia e profilit tuaj Gravatar do të jetë e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Multimedia

Nëse po ngarkoni imazhe në një faqe interneti, këshillohet të shmangni ngarkimin e imazheve që përmbajnë informacione për vendndodhjen (EXIF GPS). Vizitorët e faqes në internet mund të shkarkojnë imazhin dhe t'i nxjerrin ato të dhëna nga imazhet në faqen tuaj të internetit.

Klienti është i vetëm përgjegjës për saktësinë e të dhënave që postoni / "ngarkoni" në uebsajt, foto dhe të dhëna të tjera. Nëse ka shkelje të së drejtës së autorit dhe të drejtave të lidhura me të për të shfrytëzuar një fotografi, logo, slogan etj., përgjegjësia ligjore dhe materiale për dëmet bie mbi klientin që ka abuzuar me këto të drejta.

Biskota

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj të internetit në një cookie. Kjo është për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të rimbushni të dhënat tuaja kur dëshironi të postoni një koment tjetër. Këto biskota zgjasin një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të konfigurojmë një skedar të përkohshëm për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon skedarë skedarësh. Kjo cookie nuk përmban asnjë informacion personal dhe do të hidhet poshtë kur të mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur identifikoheni, ne vendosim disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe përzgjedhjen e ekranit (faqe). Kukit e hyrjes zgjasin 2 ditë dhe skedarët e opsioneve të shfaqjes zgjasin 1 vit. Nëse zgjidhni opsionin "Më mbaj mend", identifikimi juaj do të zgjasë dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni tekst, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përfshin informacione personale dhe thjesht tregon ID-në e tekstit që keni redaktuar. Cookie skadon pas 1 dite.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Postimet në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (etj.: video, foto, postime të tjera, etj..). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur të kishit vizituar atë uebsajt tjetër.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmimin e palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me përmbajtjen e integruar, duke përfshirë ndërveprimin me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja?

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo përdoret në mënyrë që ne të mund t'i njohim dhe miratojmë automatikisht komentet tuaja të mëtejshme, në vend që t'i ruajmë ato për moderim.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë të dhënat personale që ata vendosin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes në internet mund të shikojnë dhe ndryshojnë gjithashtu atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe ose keni lënë një koment, mund të kërkoni një skedar me të dhënat personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo informacion që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale. Kjo nuk përfshin të dhëna që ne jemi të detyruar t'i ruajmë për arsye administrative, ligjore ose sigurie.