Shakaja e ditës: Pak ndihmë

Cvetko hyn në tavernë dhe pyet: - Kush është më i fortë se unë këtu? Tre vëllezër ngrihen: - Jemi! - Epo, hajde të shtyjmë jugun.

Shaka e ditës: Dëshmitar

Një grua hyn në një hotel me të dashurin e saj, dhe në të njëjtën kohë burri i saj largohet me të dashurin e saj. Gruaja fillon të bërtasë: - Mbarove, të kapa në flagrancë! Këtu po sjell një dëshmitar!

Shumë ose shumë pak: Sa i rëndësishëm është seksi për të funksionuar një marrëdhënie?

Sa i rëndësishëm është seksi në një marrëdhënie? Kjo është një pyetje që çdo çift ia bën vetes herë pas here, sidomos kur lidhja e tyre gjendet në një periudhë “të thatë” pa seks. Me rëndësinë e seksit që theksohet gjithnjë e më shumë, është e natyrshme të pyesim veten. Dhe po – nuk je e vetmja, shkruan “Woman”. Seksi...

Shumë ose shumë pak: Sa i rëndësishëm është seksi për të funksionuar një marrëdhënie? Lexo më shumë »

Shaka e ditës: Fshij

Trpana i ankohet Trpes: - Më shiko flluska në duar. Kjo është e gjitha nga fshesa ime! - Batali fshesën dashuria ime, tani e tutje dil me makinë...

Testi i Frojdit: Përgjigjuni këtyre shtatë pyetjeve dhe zbuloni karakteristikën tuaj kryesore

Sipas analizave dhe interpretimeve të caktuara të Sigmund Frojdit, është bërë një test i shkurtër dhe argëtues që mund të zbulojë diçka të re për ju, shkruan “H1”. Sigurisht, në bazë të këtij testi nuk mund të bëhet një diagnozë eksperte apo e saktë, por mund të zbuloni se çfarë ju bllokon dhe çfarë duhet të ndryshoni për të qenë më të lumtur...

Testi i Frojdit: Përgjigjuni këtyre shtatë pyetjeve dhe zbuloni karakteristikën tuaj kryesore Lexo më shumë »

Shaka e ditës: ATM

Një polic i afrohet një gruaje që tërheq para nga një bankomat: – Makina e parkuar në rrugën e këmbësorëve, është e juaja? - Po. - Tërhiq plus 50 euro...

Burrat pranojnë: Këto janë arsyet që ata preferojnë të jenë vetëm

Dashuria mund të jetë një gjë shumë e ndërlikuar, kështu që shpesh mendojmë se e dimë atë që duam… derisa ta arrijmë atë. Atëherë kuptojmë se ajo që kemi ëndërruar mund të mos jetë ajo që kemi imagjinuar. Shumica e burrave, ashtu si gratë, duan të gjejnë dashurinë dhe të qetësohen. Megjithatë, kur më në fund ndodh, shumë e kuptojnë…

Burrat pranojnë: Këto janë arsyet që ata preferojnë të jenë vetëm Lexo më shumë »

Shakaja e ditës: Dielli.

Trpe i bërtet Trpanës: - Ti je dielli im! - Vërtet? - Epo, po, nuk mund të të shikoj me sy!

Shakaja e ditës: Pika

Pacienti te okulisti: - Doktor, shikimi nuk po më përmirësohet, po shoh sërish pika. – Nuk ju ndihmuan syzet? – Ata ndihmuan, tani mund t'i shihni pikat më mirë!

Shaka e ditës: Pacient

- Çfarë po bën? – Po mësoj të jem i durueshëm. - Dhe si po shkon? – Marshimi i detit!