Marina Tutsakoviç fitoi mbi 100.000 mijë euro për një varg: Ja për hitin në fjalë

Instagram
Marina Tucakovic / Foto: Printscreen / Instagram

 Marina Tucakovic me tekstet e tij, ai ndihmoi artistë të shumtë të estradës nga Ballkani që të depërtojnë dhe më pas të bëhen yje të mëdhenj. Në atë mënyrë Tucakoviq u bë i “pavdekshëm”. Pothuajse po nuk ka njeri që nuk njeh një këngë të shkruar nga Marina.

Fatkeqësisht, ajo nuk arriti ta kapërcejë sëmundjen e rëndë dhe pas një mundimi të gjatë, Marina humbi betejën dhe vdiq në moshën 67-vjeçare.

instagram
Marina Tucakovic / Foto: Printscreen / Youtube

Pas vdekjes së saj, shumë këngëtarë me të cilët Marina bëri hite të përjetshme dolën përpara dhe i dhanë lamtumirën e saj me zemër të rëndë. Mes tyre ishte edhe këngëtarja Neda e Vjedhur, i cili u trondit thellë nga vdekja e Marinës.

Marina Tucakoviç nuk u largua përgjithmonë nga jeta e fansave që e donin muzikën e saj dhe bashkëpunonin me të”, tha Neda në një rast.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Neda Ukraden (@ neda.ukraden)

Neda Ukraden theksoi se Marina ka bashkëpunuar me njerëz nga e gjithë ish-Jugosllavia dhe se nuk ka njeri që nuk e adhuron. Ajo shton se Tucakoviqit i pëlqente të shoqërohej me njerëzit me të cilët punonte. Kishte shumë respekt për kolegët e saj dhe nuk ishte asnjëherë kot, shpjegon Neda për “Televizion Prva”.

“Nuk ka fjalë që mund ta përshkruajnë punën e saj”, tha këngëtarja.

Neda Ukraden në fund u shpreh emocionalisht se Marina Tucakoviq me siguri do t'i mungojë të gjithëve, veçanërisht njerëzve që e respektuan dhe e donin punën e saj, por edhe atë si person.

Marina Tuçakoviq ka bërë hit nga kënga “Zora je”, duke shkruar vetëm një varg për këngën e interpretuar nga Neda Ukraden, për të cilin varg ka fituar një shumë të madhe parash.

Dikur këngëtarja zbuloi vargun më të shtrenjtë që i solli Marinës më shumë se 100.000 mijë euro.

“Këngën ma ka shkruar i ndjeri Gjordje Novkovic dhe të dy jemi grindur disa herë për vetë titullin e këngës. Fillimisht e quanim “Jovane, zora je”, pastaj “Milane, zora je”. versioni përfundimtar është "Zora ye". Versioni i fundit dhe i fundit është "Zora Ye". Në fund thirra Marina Tucakoviqin, e cila shkroi vetëm një varg, atë: “Suza je iz oka kanula”. “Ai varg i solli mbi 100.000 mijë euro”, tha Neda në një emision.

Video e ditës