• rekomandohet

“Ai as që e përmendi”, ku ishte Putin gjatë funeralit të Navalny?

Lideri më i madh i opozitës ruse Alexei Navalny u varros sot në Moskë. Ndërsa kritiku i tij më i ashpër po varrosej, Putini kryesoi një takim të Këshillit të Sigurisë Kombëtare të Rusisë dhe gjatë gjithë asaj kohe ai nuk e përmendi asnjëherë Navalnin. Putin e përdori takimin për të hedhur poshtë raportet e fundit nga Amerika se Rusia po zhvillon një anti-satelit të bazuar në hapësirë…

“Ai as që e përmendi”, ku ishte Putin gjatë funeralit të Navalny? Lexo më shumë »