„Земете си мачка“: Лекар ѝ препишал необичен рецепт на пациентка

Кога одиме на лекар, често ни препишува некои лекови за нашите здравствени проблеми. Но, една жена била пријатно изненадена кога нејзиниот лекар наместо да ѝ препорача некакви апчиња за подобрување на нејзиното здравје, тој ѝ напишал рецепт за итно да посвои мачка, пишува „Даблју-ејџ-ес-даблју“ („WHSW“). Пред неколку години, Робин Сајп од Грото, Вирџинија, САД, почнала …

„Земете си мачка“: Лекар ѝ препишал необичен рецепт на пациентка Read More »