ВИДЕОИНТЕРВЈУ | Како одличниот ученик стана префектен готвач и сопственик на „Фет кичен“?

Има ли Македонија генијалци и иноватори? Што креираат генијалците и по што се издвојуваат од своите врсници? Колку иновации има во државава и колку се иновативни нашите поединци, а на колку се работи? Прашања на кои малкумина го знаат одговорот. „Слободен печат“ ќе се обиде преку серијал да обезбеди барем мал дел од одговорите и да им …

ВИДЕОИНТЕРВЈУ | Како одличниот ученик стана префектен готвач и сопственик на „Фет кичен“? Read More »