ФОТО: Крива Паланка повторно покажа што е новогодишното украсување, во Скопје нема абер за празнична атмосфера

Сивилото во македонските општини и градот Скопје од кои најголем дел не се украсени го отскокна општина Крива Паланка која буквално блесна во новогодишната магија. На социјалните мрежи излегоа фотографии од прекрасно накитената Крива Паланка каде фотките во детали ја доловуваат пред новогодишната атмосфера во овој мал македонски град. Додека граѓаните со позитивни коментари го …

ФОТО: Крива Паланка повторно покажа што е новогодишното украсување, во Скопје нема абер за празнична атмосфера Read More »