Уапсена жената која ја изгладнувала лавицата Кики: Имала егзотични полжави во станот

Полицијата на Суботица ја пронашла жената која ја изгладнувала малата лавица Кики, која беше пронајдена покрај пат во Србија, а подоцна почина во зоолошката градина Паличќ. При претресот на станот што го користела осомничената, полицијата пронашла и 18 африкански албино џиновски полжави, кои се забранети за чување и кои и биле одземени и сместени во …

Уапсена жената која ја изгладнувала лавицата Кики: Имала егзотични полжави во станот Read More »