• Хана Вајолет

Дознала дека е бремена 50 минути пред да се породи: Цело време пиев таблети за контрацепција

Хана Вајолет (24) е самохрана мајка на девојче (4), која на платформата Тик-ток редовно објавува сè за ненадејното раѓање на нејзината ќерка. Имено, таа дознала дека е бремена 50 минути пред да се породи. Бременоста ѝ била вистинско изненадување бидејќи цело време пиела таблети за контрацепција. Таа објаснила дека едно утро се разбудила со болки …

Дознала дека е бремена 50 минути пред да се породи: Цело време пиев таблети за контрацепција Read More »