Исповед на човекот кој можеше да биде подобар од Роналдо: Имав голем талент, па сметав дека труд не ми е потребен

Името Фабио Паим е непознато за пошироката фудбалска јавност, но тој е единствениот човек за кого Кристијано Роналдо јавно признал дека го смета за подобар од себе. За животот на овој Португалец дефинитивно може да се напише филм или сними книга. Паим е пријател и соиграч на Роналдо од неговите почетоци, а двајцата јаделе хамбургери …

Исповед на човекот кој можеше да биде подобар од Роналдо: Имав голем талент, па сметав дека труд не ми е потребен Read More »