ФОТО | Трагичната судбина на Бјорн Андресен: Убавината го однела во депресија и алкохолизам

Жив доказ дека убавината може да биде проклетство е момчето чие детство го украл опасно манипулативниот филмски режисер. Познатиот филмски режисер Лукино Висконти го барал „совршениот убавец“ во седумдесеттите години за да глуми во неговиот филм „Смрт во Венеција“. Кандидатот морал да има толку восхитувачки изглед за да може публиката да поверува дека само неговата …

ФОТО | Трагичната судбина на Бјорн Андресен: Убавината го однела во депресија и алкохолизам Read More »