Трагичен крај за исчезнатата Анастасија во Грција, голото тело пронајдено во црна вреќа

Анастасија Рубинска, 27-годишната девојка од Полска, која пред пет дена исчезна на островот Кос во Грција е пронајдена мртва, објави „Прототема“. Телото на гола девојка е пронајдено во населбата Аликес, а полицијата верува дека станува збор за Анастасија. Се очекува нејзиниот партнер да ја идентификува, пишува „Прототема“. Според првите информации, голото тело било пронајдено во …

Трагичен крај за исчезнатата Анастасија во Грција, голото тело пронајдено во црна вреќа Read More »