VIDEO | Lenin Jovanovski: Mjaft me zënka politike, e vërteta është se shoferët humbën punën dhe paratë

Lenin Jovanovski, drejtor i “Sloboda Vorezh”/Foto: Sloboda Pechat

Transporti publik është sërish në kolaps. Transportuesit privatë të "Sloboda Vervos" dhe "Makeexpress" kanë tërhequr autobusët e tyre nga linjat e përditshme të qytetit.

Shoferët e autobusëve humbën punën dhe pagat, ndaj sot vendosën të hyjnë në grevë paqësore!

Drejtori i ndërmarrjes “Sloboda Vraviz”, Lenin Jovanovski, tha për “Sloboden Pechat” se është befasuar nga shqetësimi i disa faktorëve që kanë ndikuar në shkatërrimin e tyre vite më parë. Ai theksoi se autoritetet tregojnë injorancë elementare se si funksionojnë transportuesit privatë në qytetin e Shkupit.

Në vazhdim lexoni intervistën e plotë me drejtorin e kompanisë “Sloboda Vraviz”, Lenin Jovanovski.

Video e ditës