• shtypje

Protesta kundër shtypjes së qeverisë në Sri Lanka

Qindra qytetarë të Sri Lankës protestuan sot kundër represionit të qeverisë dhe zbatimit të ligjit të urgjencës kundër protestuesve. Protesta u drejtua nga drejtues fetarë dhe sindikalë. Demonstruesit në Colombo mbajtën një marsh proteste dhe njoftuan disa kërkesa për autoritetet. Ndër të tjera, ata kërkuan heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme, mos arrestimin e protestuesve paqësorë dhe të menjëhershëm...

Protesta kundër shtypjes së qeverisë në Sri Lanka Lexo më shumë »