• Adam Salai

VIDEO: Hungaria është sensacioni më i madh, mjeshtëria e Salait ndaj Gjermanisë

Para fillimit të grupit “3” nga segmenti A më i fortë në Ligën e Kombeve, askush nuk e besonte se Hungaria mund të bënte ndonjë surprizë, thuajse shumë e “shkruan” në konkurrencë me Gjermaninë, Italinë dhe Anglinë. Edhe hungarezët shënuan fitoren e tretë kundër Gjermanisë në Leipzig me rezultat 0:1. Shënuesi i golit të vetëm...

VIDEO: Hungaria është sensacioni më i madh, mjeshtëria e Salait ndaj Gjermanisë Lexo më shumë »