109 shoferë gjobiten në Shkup, 58 për shpejtësi të shpejtë

Policia e trafikut kontrollon automjetet / Foto: “Shtypi i Lirë” – Dragan Mitreski

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 109 masa, nga të cilat 58 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 15 për drejtim mjeti pa patentë shofer, XNUMX për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletës, gjashtë për kalimin e një sinjali të mbyllur (drita e kuqe)…

– Kontrollet e zgjeruara të veprimit vazhdojnë. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta, tha MPB.

Video e ditës