• млади

Заев: Поврзаноста на младите од регионот е услов за помирување

Мобилност и поврзување на младите од регионот како неопходен услов за помирување, соработка и заедничка иднина. Ова е главната цел на Регионалната канцеларија за младинска соработка (RYCO), на земјите од Западен Балкан, рече премиерот Зоран Заев на средбата со новоизбрниот генерален секретар Алберт Хани. Честитајќи му на изборот премиерот Заев посочи дека РС Македонија, како …

Заев: Поврзаноста на младите од регионот е услов за помирување Read More »