• шпанија

Шпански блогери нападнати, ограбени и силувани во Индија

Шпанска блогерка и нејзиниот сопруг кои биле на патување со мотор низ Индија, на социјалните мрежи објавиле дека група мажи ги нападнале, ги ограбиле и ја силувале жената. Тие на 1 март објавија видео на кое се појавија со повреди на лицето. Тие за шпанските медиуми изјавија дека биле нападнати во областа Думка во индиската …

Шпански блогери нападнати, ограбени и силувани во Индија Read More »