• дуи

Секогаш сум ја бранел и ќе ја бранам каузата на Македонците, вели Али Ахмети

Претседателот на ДУИ Али Ахмети од денешниот партиски настан на ДУИ во Тетово под мотото „Заедно за ЕУ“, упати порака дека бил и секогаш ќе биде „ангажиран во одбрана на каузата на Македонците“. „Јас сум бил, сум и секогаш ќе бидам ангажиран во одбрана на каузата на нашите сограѓани Македонци, нивниот идентитет, јазик и култура“, …

Секогаш сум ја бранел и ќе ја бранам каузата на Македонците, вели Али Ахмети Read More »