• Lila

VIDEO | Pema e Krishtlindjeve e Lilës: Në krye është një yll i madh, dhe mikpritësja e ka “stolitur” në vetëm pak sekonda!

Prezantuesja dhe ndikuesja jonë e famshme ndan çdo ditë foto dhe video interesante në llogarinë e saj në Instagram. Ushqime, destinacione të mrekullueshme, kombinime mode si dhe momente të mrekullueshme të kaluara me miqtë dhe familjen. Shikoni këtë postim në Instagram Një postim i shpërndarë nga Lila (@lilafilipovska) Ndjekësit e shumtë të Lilës kënaqen veçanërisht kur prezantuesi i zbulon ata

VIDEO | Pema e Krishtlindjeve e Lilës: Në krye është një yll i madh, dhe mikpritësja e ka “stolitur” në vetëm pak sekonda! Lexo më shumë »