Зошто Џони Деп и Амбер Херд не се на суд оваа недела и што ги очекува кога ќе се вратат

Правниот случај помеѓу Џони Деп и Амбер Херд, кој се емитуваше во живо беше парада на гадни, вознемирувачки детали од нивната врска, која заврши во 2016 година кога Херд поднесе барање за развод и доби забрана за доближување поради семејно насилство против Деп, обвинувајќи го актерот дека физички и вербално ја малтретирал (наводи кои Деп … Продолжи со читање Зошто Џони Деп и Амбер Херд не се на суд оваа недела и што ги очекува кога ќе се вратат