Животот на Оливија Њутн-Џон: Богата музичка кариера и лавовска борба со ракот

Веста за смртта на актерката и пејачка Оливија Њутн-Џон ги растажи нејзините обожаватели и колеги. Лавовски се бореше со тешката болест, а притоа секогаш со насмевка на лицето и позитивна мисла. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Оливија Њутн-Џон е родена во Кембриџ на 26 септември 1948 година. Нејзиниот татко бил Велшанец, надарен оперски … Продолжи со читање Животот на Оливија Њутн-Џон: Богата музичка кариера и лавовска борба со ракот