Жените ако сакаат, ќе се пензионираат на 62 години, а можат и на 64

Откако се најавија измените на Законот за работни односи во однос на делот  за пензионирање, во јавноста се пласираат различни толкувања околу тоа кој кога ќе оди во пензија, а едно од прашањата што најмногу побуди интерес е кога жените ќе одат во пензија – на 62 години, или на 64 години. Добиј ги најважните … Продолжи со читање Жените ако сакаат, ќе се пензионираат на 62 години, а можат и на 64