Засекогаш ќе живее во нашите срца: Тоше, те сакаме!

„Ве сакам сите“ – ова беше најпознатата реченица што нашиот Тоше Проески ја кажуваше на сите свои концерти. Вистинска поп-ѕвезда со глас на славеј,  а душа полна добрина, одекнуваше во сечие срце и мисла. Паметам многу од неговите концерти, а последниот е незаборавен затоа што на една од песните, Тоше побара сите да ги кренеме … Продолжи со читање Засекогаш ќе живее во нашите срца: Тоше, те сакаме!