Започна снимањето на психолошката драма „Мими“ (ВИДЕО)

На улицата “Димитрие Чуповски”, точно наспроти Гимназијата Јосип Броз Тито, беше одбележан почетокот со снимањето (т.н. Прва клапа) на новиот долгометражен игран филм “Мими” во режија на Даријан Пејовски, а во продукција на Скопје Филм Студио. Снимањето на филмот ќе трае до 16 ноември и е планирано да се реализира на повеќе локации во Скопје. … Продолжи со читање Започна снимањето на психолошката драма „Мими“ (ВИДЕО)