За власта извештајот на УНЕСКО е за жолт, за опозицијата – за црвен картон!

Власта е задоволна од сработеното за Охрид, а опозицијата бара акција, а не мачкање очи, по објавувањето на Извештајот на УНЕСКО за Охридскиот Регион, во кој се детално наведени сериозни слабости, како и критики за начинот на кој власта се справувала со проблемите. УНЕСКО повтори дека Охридскиот Регион може да биде ставен на листата на … Продолжи со читање За власта извештајот на УНЕСКО е за жолт, за опозицијата – за црвен картон!