За кого била наменета неделната „порака“ од пукањето во „Александар Палас“?

Тројцата маскирани и вооружени кои во неделата рано наутро пукале кон петмина мажи кои седеле во ресторанот на хотелот „Александар Палас“, според „потписот“ кој зад себе го оставиле, не биле аматери. Во нападот било употребено и автоматско оружје, а голем дел од трагите ги уништиле, тврдат за „Слободен печат“ од … Продолжи со читање За кого била наменета неделната „порака“ од пукањето во „Александар Палас“?