Врие од ковид хоспитализации во Охрид: Најстариот пациент има 92 години

Пандемијата со коронавирусот нема изгледи да спласне, посочуваа во разговор за Слободен печат, директорите од клиники во Скопје и Охрид. Пациентите доаѓаат во тешка состојба, со искомплицирана здравствена состојба и голем дел завршуваат на кислородна поддршка. Дали тоа се должи на британската мутација на коронавирусот, директорите на болниците не можат да кажат со сигурност, со … Продолжи со читање Врие од ковид хоспитализации во Охрид: Најстариот пациент има 92 години