„Во чест и сеќавање на Тоше”: Поштенска марка по повод роденденот на Тоше Проески

АД „Пошта на Северна Македонија” по повод роденденот на Тоше Проески, 25 јануари започнува акција – „Во чест и сеќавање на Тоше” преку која може да се купи поштенска марка, ФДЦ коверт, максимум карта и масовен коверт. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Како што појаснија од Поштата, филателистичките производи ќе може да се … Продолжи со читање „Во чест и сеќавање на Тоше”: Поштенска марка по повод роденденот на Тоше Проески