ВИДЕОИНТЕРВЈУ| Волак: Пракса од најрана возраст во образованието во Шпанија

Со цел подобро запознавање со образовниот систем во Шпанија и идеја за имплементација на искуството во македонското образование двајца наставници и двајца воспитувачи од единственото средно стручно училиште за ученици со оштетен слух , ДУЦОР „Партенија Зографски“ – Скопје, учествуваа во Еразмус+ проект „Работа во сенка“ или „Job Shadowing ” реализиран во Севиља, Шпанија. Добиј … Продолжи со читање ВИДЕОИНТЕРВЈУ| Волак: Пракса од најрана возраст во образованието во Шпанија