ВИДЕОИНТЕРВЈУ | Цветковска: Ми пречеше тоа што темите кои ги обработував во вестите беа на маргините, затоа создадов поткаст

Новинарката Теодора Цветковска „побегна“ од традиционалниот медиум, телевизијата и одлучи да се насочи кон создавање поткаст. Моментално најактуелниот медиум за изразување и една од најчестите алатки за информирање на бројна публика. Популарноста за создавање на поткасти е меѓународно присутна, но и Македонија не е заобиколена од овој тренд. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber … Продолжи со читање ВИДЕОИНТЕРВЈУ | Цветковска: Ми пречеше тоа што темите кои ги обработував во вестите беа на маргините, затоа создадов поткаст