ВИДЕО: Жителите на Пржино револтирани на Општината поради „криминалистичкиот ДУП“

Вчеравечер повеќе граѓани од Пржино се судрија со инвеститорот на новата зграда која се гради во нивната улица. Тие на симболичен начин преку поставување на хоризонтална инсталација во вид на сообраќајна лента со испишани зборови за достоинство, се обиделе да му покажат на инвеститорот дека се против неговиот однос. Добиј ги најважните вести, бесплатно на … Продолжи со читање ВИДЕО: Жителите на Пржино револтирани на Општината поради „криминалистичкиот ДУП“