ВИДЕО | Вучиќ: Европскиот план предвидува да не се противиме на членство на Косово во меѓународните организации

Српскиот претседател Александар Вучиќ во обраќањето на седницата на Националното собрание на која се расправа за Косово рече дека целта на денешниот ден не е одговорноста да се префрли ниту на тој дом, ниту на народот во целина, ниту на кој било и потенцираше дека никогаш не бегал од своите обврски како претседател на Републиката. … Продолжи со читање ВИДЕО | Вучиќ: Европскиот план предвидува да не се противиме на членство на Косово во меѓународните организации