ВИДЕО: Во Србија ученици се изживуваат врз наставничка, малтретирањето го снимиле со мобилен

Ученик ѝ приоѓа на млада професоркаво средно училиште од од зад грб, го извлекува столчето на кое седи, по што таа завршува на подот, додека друг сето тоа го снима, а учениците се смеат – видео со ваква содржина, снимено деновиве, беше објавено во медиумите и ја изненади јавноста во Србија. Добиј ги најважните вести, … Продолжи со читање ВИДЕО: Во Србија ученици се изживуваат врз наставничка, малтретирањето го снимиле со мобилен