ВИДЕО: Народот сè побесен, нови тепачки на бензинските станици во Британија

Британците сè уште се справуваат со недостатокот на гориво, со кое веќе се справуваат една недела. На социјалните мрежи се појави ново видео од нова тепачка на бензинска пумпа, во која биле вклучени неколку лица. На видеото кое го објави британски Сан, може да се види целосниот хаос кој настанал во големите колони на бензинските … Продолжи со читање ВИДЕО: Народот сè побесен, нови тепачки на бензинските станици во Британија