ВИДЕО: Народот сè побесен, нови тепачки на бензинските станици во Британија

Тепачка на бензинска во Англија/ Фото Youtube Screenshot The Sun

Британците сè уште се справуваат со недостатокот на гориво, со кое веќе се справуваат една недела.

На социјалните мрежи се појави ново видео од нова тепачка на бензинска пумпа, во која биле вклучени неколку лица.

На видеото кое го објави британски Сан, може да се види целосниот хаос кој настанал во големите колони на бензинските станици.

Голем број вакви видеа се појавија на социјалните мрежи во изминативе неколку дена, а некои од нив станаа вистински хит.

Недостиг на гориво, затворени бензински: Како Британија дојде до ваков проблем?

Како ќе го реши Џонсон проблемот со недостатокот на гориво?

 

Видео на денот