ВИДЕО: Најчудните спортови на Олимписките игри во Токио

Летните олимписки игри во Токио на гледачите пред ТВ екраните, бидејќи не е дозволено присуство на навивачи на трибините, ќе им овозможи следат спортови кои ретко ги има на насловните страниц на спортските вести. Низ историјата на Олимписките игри постоеле доста чудни спортови како влечење на јаже или гаѓање во живи голуби, но нивното време … Продолжи со читање ВИДЕО: Најчудните спортови на Олимписките игри во Токио