ВИДЕО: Mоментот кога бомбаш самоубиец детонира бомба во Анкара

Турскиот министер за внатрешни работи Али Јерликаја изјави дека полицајците кои беа ранети во нападот во Анкара не се опасни по живот. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Footage of the terrorist attack on the Interior Ministry building in Ankara, Türkiye today. Turkish police forces appear to have responded quickly. One of the terrorists … Продолжи со читање ВИДЕО: Mоментот кога бомбаш самоубиец детонира бомба во Анкара