ВИДЕО: Мачка го предвидува победникот меѓу Австрија и Македонија!

Покрај луѓето кои секојдневно до почетокот на Европското првенство ги споделуваат своите предвидувања околу натпреварите, кој ќе стигне до титулата, истото го прават и животните. И во минатото сме биле сведоци како на пример октоподите, мачките, кучињата, слоновите, камилите, желките ги предвидуват победниците на натпреварите, или пак шампионите, не само на фудбалските натпревари. Со нетрпение … Продолжи со читање ВИДЕО: Мачка го предвидува победникот меѓу Австрија и Македонија!