ВИДЕО кое за жителите на Лисиче е алармантна реалност: Не се дише, ова е геноцид

На Фејсбук се појави видео со кое се нагласува алармантната состојба со загадувањето во скопско Лисиче, како и опасноста по здравјето на жителите во овој дел од градот. Според објавата на „Средношколски глас“ снимката е направена од средношколец од населбата Лисиче кој пренесува дека од маглата прст пред око се гледа,  без филтер маска е невозможно … Продолжи со читање ВИДЕО кое за жителите на Лисиче е алармантна реалност: Не се дише, ова е геноцид