ВИДЕО: Џафери без најава го посети СВР Тетово, со остар тон кон вработените„ што се правеле досега“

Техничкиот премиер Талат Џафери денеска беше во ненајавена посета во СВР Тетово и ги посети канцелариите каде што се поднесуваат барања и се врши фотографирање на граѓаните за лични карти, пасоши и возачи дозволи со новото уставно име Република Северна Македонија. Посетата ја следеа дел од медиумите на албански јазик. Добиј ги најважните вести, бесплатно … Продолжи со читање ВИДЕО: Џафери без најава го посети СВР Тетово, со остар тон кон вработените„ што се правеле досега“