ВИДЕО АНКЕТА: Како Македонците се подготвуваат за најавената тешка зима?

Голем дел од граѓаните годинава се соочија со повисоки цени на огревното дрво, а извесно е дека зимава за нив, како и за оние кои се греат на струја или друг енергенс, кризата и растечките цени значат дека топлиот дом ќе чини повеќе отколку во изминатите години. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Од … Продолжи со читање ВИДЕО АНКЕТА: Како Македонците се подготвуваат за најавената тешка зима?