Ветерот разоткри саботажа во прилепската модуларна болница: Со хебла обиено струјното сандаче

Извори од раководството на прилепската болница за „Слободен печат“ велат дека поради силниот ветер кој вчера беснеел во градот и невремето, обезбедувањето забележало дека вратничката од сандачето за довод на електрична енергија е отворена. – Тоа сандаче е заклучено, но никогаш не сме забележале дека не е заклучено, односно дека е пробиено. Вчера од ветрот … Продолжи со читање Ветерот разоткри саботажа во прилепската модуларна болница: Со хебла обиено струјното сандаче